Julen börjar närma sig…

Jag kan inte fatta att julen börjar närma sig allt mer, på söndag är det bara 8 veckor kvar till den mest magiska dagen på året! Jag har redan tidigare i denna blogg skrivit hur mycket jag älskar den mysiga stämningen kring jul och hur mysigt det är när hela familjen är samlade under ett och samma tak. Jag har faktiskt redan köpt min första julklapp, det är en hemlis vad det är men jag kan säga att den som kommer att få den kommer att Gilla den om ni förstår vad jag menar. Tyvärr har butikerna där jag bor inte börjat sälja julpapper än, men som tur var kom det en elev från det lokala knattelaget och sålde julpapper för att tjäna pengar till sitt fotbollslag. Då jag bara älskar tanken att kunna slå in alla julklappar redan i oktober/november köpte jag 3 rullar julpapper. Julsångerna går redan varmt här hemma, har snart lyssnat igenom Tomtarnas Vaktparad femtioelva gånger bara denna veckan. Min absoluta favoritjulsång är dock den som spelas under Kalle Ankas jul, i tomtens verkstad. Militärmarschen av Franz Schubert (vi i Sverige förknippar nog sången med jul och inte militär). Andra julsånger jag lyssnar på så här års och fram till 25:e december är Just D – Jul igen och Wham – Last Christmas. Nu ska jag ut och se ifall det har börjat säljas glass med pepparkakssmak, hejdå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *