Längtar till julen

Det måste vara något fel på mig, jag har nämligen redan börjat längta till julfirandet. Ja det låter sjukt, men jag kan bara sluta, jag helt enkelt älskar alla julsånger, pepparkaksbakande, pyntande och förstås samlandet av hela tjocka släkten. Jag tog faktiskt en sväng till Örebro, bara för att kunna köpa julmust i den butiken som börjar sälja julmust i september. Jag tror det är för att jag tycker julen är så mysig som jag längtar så. Att äta ihop som en enda stor familj, se på Kalle Ankas jul och umgås med de man har en speciell plats i hjärtat för. På senare år har även presentutdelningen blivit rolig igen, detta då vi har fått tillökning i familjen och de små ÄLSKAR tomten! Att se de smås ögon riktigt glittra när tomten ropar upp deras namn är något jag aldrig vill eller kommer att glömma. Vi vuxna har som regel att inte köpa något till varandra vid jul, men förra året spelade vi julklappsspelet. Julklappsspelet går ut på att man köper en pryl för en maxsumma (mellan 100-200 kronor), sedan på julafton lägger man alla paket i en hög. Man ställer en timer på 10 minuter och börjar kasta tärning, den som slår en 6a får ta ett paket. Förhoppningsvis spelar vi julklappsspelet i år igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *