Nya kuddar gör mycket

Att göra det mysigt i hemmet är något jag är lite av en expert på, jag är desto mindre erfaren av att inreda en gammal Polarhusvagn från 1998, men det var just det jag gjorde för någon vecka sedan. Husvagnen som jag nämnde är en vit Polarhusvagn med röd (numera blek rosa) rand runt om husvagnen. Husvagnen har som alla mindre husvagnar inga direkta rum, man dra för ”sovrummet” och toaletten, men annars är allt i samma rum. Totalt finns det plats för 5-6 personer att sova i husvagnen, två vuxna i ”sovrummet” och 1-3 barn som sover vid soffan/köksbordet (går att göra om till sovplats). Husvagnen har en gasolspis och toaletten är inte en vattentoalett, så man måste tömma den och man får bara göra nummer 1 på den. Den totala ytan på husvagnen är ca 9 kvadratmeter. Detta var alltså mitt första husvagnsinredningsprojekt och jag måste säga, jag överträffade mig själv. Det första jag gjorde var att byta ut de fula blekgula kuddarna i soffan, dessa byttes ut till snygga svarta kuddar, svart går aldrig ur tiden och kommer vara lika snyggt 2017 som 3017. Mattan som var aningen för stor för vagnen, slängdes och ersattes inte med någon ny. Detta eftersom mycket in och ut gör även den mörkaste mattan fläckig (speciellt om man har små barn). Sängkläderna fick bli ett par röda täcken + vita kuddar, detta både i ”sovrummet” och där gäster eller barnen sover. Det sista som behövde fixas, innan vi kunde åka iväg och campa i den nyinredda husvagnen var att köpa en fungerade påskjutsbroms, detta gjordes på Valeryd, läs mer om Valeryd, vars kunskap om hus och släpvagnsdelar är som mina kunskaper om mysig inredning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *