När hemindredning blir dröminredning

För några veckor sedan var jag på en inredningsmässa, där jag fick beskåda hur ett hem ska inredas anno 2017. Det jag såg var något jag aldrig hade kunnat föreställa mig. moderna funktionaliteter blandades med barocks design i alla regnbågens färger. Storleken på mässan är förmodligen det största jag har sett, jag gick runt i timmar och hade fortfarande inte sett alla mässmontrar. Några tips för er där ute som har planer att besöka en inredningsmässa i framtiden.

  1. Tänk på att ha med en drickflaska (gärna med vatten), det är mycket att gå och även fast det finns mycket plats att så blir det varmt med alla människor.
  2. Ta reda på var toaletterna finns (kommer att behövas efter allt vattendrickande), gör detta i början av besöket på mässan.
  3. Ta med något att anteckna med, hittar ni något som ni inte kan leva utan har ni då möjlighet att anteckna vad möbeln heter.

Nu när ni har fått information om vad man bör tänka på vid besök på en mässa, undrar ni säkert ”Fanns det några möbler som fångade intresset?”.

En av möblerna som fångade mitt intresse var en violett-rosa soffa som kunde tas isär och bli två fåtöljer. En annan möbel som också fångade mitt intresse var en hallbyrå som hade extra plats för skor och var i en röd färg som skrek Cadillac.

Vad som fick allt att passa ihop var den mässmonter som användes, vilket jag efter att ha frågat runt fick veta var gjord av Mark Bric Display. Undrar ifall de även gör heminredning?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *